U bent hier

Vetvermindering zonder chirurgie

COOLTech: vet verminderen adh van koude=cryolipolyse

Niet invasieve behandeling van gelokaliseerd vet door gebruik van koeling.

De COOLTech procedure is een revolutionaire techniek gebaseerd op een vaststelling die reeds meer dan 100 jaar geleden gedaan werd: Adipocyten zijn gevoeliger voor koude dan de andere cellen van ons organisme.

Op het einde van de XIX de eeuw stelde men vast dat vrouwen die tijdens de wintermaanden paard reden,
niet volgens de «amazone» stijl, maar zoals de mannen, dus schrijlings,
indeukingen vertoonden op de dijen door de plaatselijk verdwijnen van vetcellen.
Om dit fenomeen te vermijden raadde men aan om aangepaste kledij te dragen, de gekende paardrijbroek. Wetenschappelijk onderzoek heeft het nu mogelijk gemaakt om deze observatie om te zetten in een technologie die het mogelijk maakt plaatselijke vetophopingen, die zelfs bij mensen met een evenwichtig voedingspatroon die regelmatig fysieke inspanningen leveren ontstaan tijdens het ouder worden, te verminderen of te verwijderen.

Lipolyse vetvermindering adh kleine injecties

Lipolyse wordt uitgevoerd door meerdere kleine, niet pijnlijke, onderhuidse injecties te geven op precies die plaatsen waar de vetophoping zit. De stof die geïnjecteerd wordt is PPC, wat staat voor Phosphatidylcholine. Deze stof wordt uit sojabonen gewonnen maar komt in het menselijk lichaam ook voor in de gal. PPC wordt gecombineerd met andere natuurlijke stoffen, om het effect van de behandeling te vergroten.

Deze behandeling heeft bovendien een verstrakkend effect op de huid.

Dadelijk na de inspuitingen onstaat er plaatselijke roodheid en zwelling.Dit neemt de volgende uren nog verder toe.Na vier tot zes dagen zijn deze ongemakken volledig verdwenen.Ook lichte jeuk, warmtegevoel, drukgevoeligheid en blauwe plekken zijn eigen aan het krijgen van deze behandeling.

Om een goed resultaat te behalen zijn twee tot vier behandelingen nodig, met steeds acht weken tussenpozen tussen elke behandeling.

Abonneren op Vetvermindering zonder chirurgie