U bent hier

NIEUW: Hairfiller

Haartuitval, dunner wordend haar, kale plekken in uw mooie haardos... Ze hebben een negatief effect op uw zelfvertrouwen. Heeft u last van kaalheid of haaruitval? Blijf er dan niet langer mee zitten, want er bestaat een doeltreffende behandeling met hairfillers!

 

 

NIEUW: SHOCKWAVE THERAPIE

De shockwave nabehandeling versnelt het afsterven van de dode vetcellen na de Cooltech behandeling, waardoor u op die manier een extra vetvermindering van 30% heeft. Door het stimuleren van de collageensynthese zal de Shockwave nabehandeling u een stevigere en gladdere huid bezorgen. Ook het sinaasappelhuideffect zal afnemen.

NIEUW: LED THERAPIE

Vanaf nu bieden wij ook LED therapie aan. LED brengt nieuw leven in de huidcellen door gebruik te maken van natuurlijk licht in een bepaalde golflengte en verhouding. Hierdoor verbetert de bloedcirculatie en worden de cellen gereinigd en opnieuw geprogrammeerd. 

Dit is een niet-invasieve behandeling die het natuurlijk herstelproces van de huid versnelt. Door de stimulans van licht verhoogt de celstofwisseling en wordt de productie van collageen en elastine verbeterd. Verder wordt de hydratie verhoogd van de huid tot wel 600%.

Beperking klassieke dermatologie

In evolutie naar specialisatie, is mijn praktijk sterk gegroeid naar esthetische dermatologie. Recent heb ik een reeks lasertoestellen aangekocht, waardoor mijn praktijk nog meer wordt uitgebouwd met dergelijke behandelingen.

Hierdoor ben ik genoodzaakt de klassieke dermatologie te verminderen.

Dit doordat we in onze praktijk te Drongen alle laserbehandelingen zullen aanbieden en dit de nodige aanpassingen vraagt in onze agenda.

Voor volgende behandelingen kan u nog steeds hier terecht:

NIEUW: INFINI /INUS

Hoe werkt de INFINI/INUS?

De fractionele radiofrequentie met hoge intensiteit van de INFINI biedt de ongezien resultaten inzake huidverbetering door diep in de huid thermische energie af te leveren om de productie van collageen te stimuleren en op die manier van binnenuit de huid te regenereren.

Door middel van microscopische gouden naalden wordt er energie geïnjecteerd in je huid. Wanneer de energie is afgeleverd, stimuleert het de natuurlijke groei van collageen en elastine.