U bent hier

Laserbehandelingen

Behandeling van couperose, definitieve ontharing, spataderen, huid versteviging & verjonging enz....

Definitieve ontharing met de laser

Ons lasercentrum heeft de laatste nieuwe en meest performante ontharingslaser aangeschaft.
Ideale zones:-oksels
-bikinilijnen
-benen
-gelaat
-rug

Laser behandeling van couperose

In de oppervlakkige lederhuid zijn talrijke kleine haarvaatjes. Deze zijn in normale omstandigheden gesloten. Bij temperatuursveranderingen, inspanningen, stress, … kunnen deze vaatjes dilateren (uitzetten), waardoor een rode gelaatskleur ontstaat. Bij personen die gevoelig zijn om couperose te ontwikkelen, ontstaat die dilatatie van de haarvaatjes eerst onder invloed van lichtere uitlokkende factoren en ook andere uitlokkende factoren zoals warme dranken en voedsel, bepaalde kruiden, alcohol, …

Laserchirurgie

De gebruikte laser produceert een zeer krachtige lichtgolf die in staat is weefsel onmiddellijk te verhitten en te verdampen. Hiermee kunnen verheven of wratachtige huidletsels laag voor laag verdampt worden. (Dit wordt zo precies gedaan dat er in de onderliggende weefsels nauwelijks thermische beschadiging ontstaat)

Laser behandeling van pigmentvlekken

Met de Candela Tri Vantage laser(Combinatie van Q-switched YAG en Alexandrietlaser die drie verschillende golflengtes kan produceren) kunnen de meeste pigmentletsels zonder littekenvorming verwijderd worden. Het principe van werken kan als volgt samengevat worden: de laser produceert een zeer krachtige lichtgolf van één bepaalde golflengte die selectief opgenomen wordt door de gepigmenteerde cellen. Het laserlicht dringt door de opperhuid heen en veroorzaakt alleen in de gepigmenteerde cellen een thermische explosie.

Laser behandeling van tatoeage

Tattoo verwijderen met de veiligste en snelste laser ooit!

Ons centrum beschikt over de allernieuwste laser om tatoeages te verwijderen;nl. de PicoWay laser.

PicoWay is de veiligste,krachtigste en snelste laser ooit om tatoeages te verwijderen.Van alle beschikbare laserapparatuur levert deze nieuwste Picolaser het snelst het gewenste resultaat.

PicoWay is een nieuwe vorm van lasertherapie die recent is goedgekeurd door de Food en Drugs Administration(FDA) in de Verenigde Staten.

Laserbehandeling van de verslapping van de huid van de onderste oogleden

Verslapping van de huid van de onderste oogleden wordt behandeld met de FX scanner.Onder lokale verdoving worden met deze nieuwe gefractioneerde lasertechniek huiddeeltjes van 1 mm diameter weggelaserd.Hierdoor bekomt men een krimpeffect van het collageen en dit in de natuurlijke richting van het collageen zodat er nooit vormverandering van de ogen ontstaat. Met deze nieuwe techniek heeft met geen littekenvorming,geen pigmentbeschadiging en bekomt men een kort genezingsproces.

Laserbehandeling van de fijne rimpels en pigmentaties

Ideale zones:-rond de mond
-rond de ogen
-de hals
-de decolleté
-de handruggen

Laserbehandeling van littekens bv.acné littekens

Littekens kunnen zowel wat betreft kleur,indieping of verhevenheid van textuur tot 70% verbeterd worden. Dit gebeurt vnl met de FX scanner.

Laserbehandeling van striemen

Striemen tgv zwangerschap of groei worden behandeld met de FX scanner.

Laser behandeling van kleine adertjes ter hoogte van de benen

De gebruikte lasers produceren een zeer krachtige lichtgolf van één bepaalde golflengte die selectief opgenomen wordt door de rode bloedcellen in de uitgezette adertjes. Door de hoge energiedosis en de extreem korte pulsduur ontstaat er een selectieve beschadiging van deze afwijkende adertjes. Dit wordt zo precies gedaan dat de omgevende normale weefsels nauwelijks beïnvloed worden. De beschadigde adertjes worden nadien opgeruimd. Het voordeel is dat niet dient aangeprikt te worden en dat de behandeling daardoor vlot kan verlopen en meer comfortabel is dan het scleroseren.

Titan huidverstevigingslaser

De Titan is een veilige, niet-chirurgische procedure die berust op een infrarode lichtbron om de huid te verstevigen en de tekenen van huidveroudering te verminderen. De Titan warmt de lederhuid op, met collageen- samentrekking als gevolg, waarbij de opperhuid onaangetast blijft door een continue koeling. Daarnaast stimuleert de Titan ook nieuwvorming van collageen wat resulteert in een jeugdiger huidtype. De Titan procedure wordt gebruikt om de huid van het gelaat en de hals te verstevigen en te ‘liften’ en behandelt ook slappe en overtollige huid over het gehele lichaam (bv.

Ultra shapen = liposuctie door middel van de laser, lipolyse voor figuurcorrectie

De Ultrashape is een veilige, pijnloze niet –chirurgische procedure die berust op gefocuseerde ultrasound-technologie en heel selectief de vetcellen beschadigt. De ultrasone golven veroorzaken een mechanisch effect in een precies bepaalde zone van de onderhuidse vetlaag, zodat de vetcelmembranen breken. De vrijgekomen vetten ondergaan een metabole afbraak en worden via de lymfevaten naar de lever getransporteerd, waar ze hetzelfde metabole proces ondergaan als voedingsvetten.

Laser behandeling angiomen of wijnvlekken

Een angioom is een aangeboren huidafwijking waarbij in een bepaalde huidzone alle haarvaatjes gedilateerd zijn(open staan), door een defect in het sluitingsmechanisme van deze haarvaatjes. Angiomen hebben geen aanwijsbare oorzaak en komen familiaal voor.

Abonneren op Laserbehandelingen